Tuesday, April 24, 2012

Nådehjemmet – en solskinnshistorie For en stund siden hadde vi en jente på 16 år som var gravid og bodde på Nådehjemmet. Hun var en flink student som hadde planer med livet sitt. Hun hadde fått et stipend også fordi hun var en god elev og hadde muligheten til å dra på utveksling til et annet land. Så traff hun en mann som ikke fortalte henne at han alt hadde en familie. Hun forstod fort at han hadde løyet for henne, men da var det alt for sent og hun var blitt gravid.

På Nådehjemmet for gravide som er et av NMS sine prosjekter,  fikk hun høre om Jesus og hun opplevde en varme blant de kristne som hun også fikk lyst til å oppleve. 25. Desember var det julefest i Samrong kirke. Føn satt på gulvet i kirka og tenkte at hun ville bli en kristen, men denne dagen var det utdeling av julegaver, fest og moro og ingen invitasjon til frelse. Etterpå skulle det imidlertid være en kjempestor kristen samling med mat på et shoppingsenter som ligger like ved kirka. Føn ble med der og sammen med flere andre på Nådehjemmet svarte hun på invitasjonen til frelse den dagen. Senere har hun døpt seg selv og deretter barnet sitt.

I dag er Føn en flott jente på 18 år som er hjemme med det 2 år gamle barnet sitt. Hun bor sammen med moren og broren på 13 år. Nå har hun en nød for at de også skal få bli kjent med Jesus. Føn er heldig, for hun har en kristen nabo som også er moren til en av hennes beste venninner. Etter at Føn kom hjem igjen, har også venninnen tatt et standpunkt for Jesus og sammen har disse 3 en nød for at mennesker skal bli kjent med Jesus.

Føn vil tjene Gud med livet sitt, men først vil hun være hjemme.

Hilsen Astrid Veum Mydland

No comments:

Post a Comment