Thursday, June 7, 2012

Noen glimt fra hverdagen på NådehjemmetEn dag var Lek, leder av Nådehjemmet, innom kontoret på diakoniavdelingen og siden hun hadde med seg kameraet så spurte jeg om hun hadde noen bilder hun kunne dele med dere støttespillere hjemme i Norge. Og det hadde hun, masse fine bilder som fortalte litt om hva som skjer på Nådehjemmet. Her kommer noen av bildene.
En dag får Nådehjemmet besøk av et tv team. I programmet får Lek mulighet til å fortelle om arbeidet de driver. Etter tv programmet øker interessen for Nådehjemmet enda mer og pr i dag bor 17 gravide jenter/kvinner der. Så nå er det veldig fullt. 
 Teamet som jobber på Nådehjemmet. Anja er finsk misjonær og sykepleier, mens de andre er alle fra Thailand.
 Maling av påskeegg og andre påskeaktiviteter.
Under Thainyttårsfeiringen så overasket jentene de ansatte på Nådehjemmet med å gi blomster og tømme vann på hendene deres (som er en thai tradisjon) . En rørende og kjekk overaskelse. 
Piknik i hagen.
 
 En mor og en baby tar farvel. Det er alltid vemodig å si hadet til jentene. Nådehjemmet sørger alltid for at jentene har noen eller noe å dra hjem til.
 Kvinner fra en kvinnegruppe i Bangkok er innom med jevne mellomrom for å undervise jentene i håndverk.
 Veildening i hvordan du tar vare på babyen din er en av de mange viktige oppgavene til de som jobber på Nådehjemmet.
 En liten uvedkommen gjest.....men tøffe damer ordner opp selv!

En tidligere baby er blitt tenåring og kommer innom på besøk en dag sammen med familien.

Nådehjemmet gir håp, trygghet og kjærlighet til jenter i en sårbar og vanskelig situasjon. Dersom du ønsker å støtte Nådehjemmet kan du sette inn penger på NMS sitt kontonummer: 8220 02 85030
og merke betalingen med prosjektnummer 640480.

Hilsen Anne Storstein Haug, NMS misjonær i Bangkok

No comments:

Post a Comment